Barça

Golejada del Barça a Lezama (0-4)

1a divisió. Victòria culer amb gols de Patri, Oshoala, Alexia i la debutant Berta Bou

Athletic 0 Barça 4

ATHLETIC:Amaia Peña, Oihane Hernández, Gimbert, Murua, Moraza, Cerro (Paula Arana, 80’), Oihane Valdezate, Istillart (Oguiza, 69’), Ane Azcona (Ibañez, 80’), Lucía García (Landaluze, 55’) i María Díaz (Eunate, 69’).BARÇA:Gemma Font, Jana (Melanie, 72’), Berta Bou, Mapi, Emma Ramírez (Ari Mingueza, 64’), Patri (Maria Pérez, 72’), Hamraoui (Alexia, 46’), Cronogorcevic, Oshoala, Mariona i Jennifer Hermoso (Hansen, 64’).GOLS:0-1 (22’) Patri. 0-2 (33’) Berta Bou. 0-3 (60’) Oshoala. 0-4 (80’) Alexia.ÀRBITRE:Casal Fernández. T.G.: a Maria Pérez.ESTADI:Lezama.

Després de golejar l’altre dia en la seva visita a Zubieta contra la Real (1-4), avui el Barça ha tornat a marcar quatre gols en la seva visita a Lezama. Victòria per 0-4 en l’últim desplaçament de la temporada 2020/21.

Els gols de Patri Guijarro, la debutant Berta Bou, Oshoala i Alexia Putellas han donat el triomf a l’equip de Lluís Cortés. Victòria número 31 a la lliga en 32 jornades. El debut de Berta Bou amb el primer equip –també ha assistit a Oshoala en el tercer– no ha estat l’únic del dia. També ha debutat Maria Pérez.

Dijous, a les 16 h, el Barça rebrà a l’estadi Johan Cruyff la visita de l’Sporting de Huelva, en el penúltim partit de lliga per a les blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)