Barça

Sense públic al Gamper

Encara no. El govern de Catalunya ja ha advertit el Barça que per la situació de la pandèmia no hi podrà haver gent al Camp Nou el dia 8 d’agost i el club medita jugar el partit al Johan Cruyff

La cinquena onada està colpejant amb molta virulència a tot arreu i a Catalunya en particular. Està desbocada i cada dia hi ha més casos i nous ingressats als hospitals catalans. Per aquest motiu, el govern de Catalunya vol extremar les precaucions i intenta evitar qualsevol aglomeració de gent en un mateix espai. Fa uns dies el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ja va reconèixer que s’havien equivocat acceptant la celebració de festivals de música, que van ser focus de contagis, i ara no volen cometre el mateix error.

Per aquest motiu ja ha comunicat al FC Barcelona, a través del Procicat, que ara mateix, per la situació de la pandèmia, no hi podria haver públic al Camp Nou el dia 8 d’agost en el trofeu Joan Gamper. El Procicat creu que durant aquell cap de setmana hi podria haver el pic de la cinquena onada. El club blaugrana esperava poder col·locar entre 30.000 i 50.000 espectadors al Camp Nou durant el trofeu Joan Gamper, que possiblement es jugarà contra la Juventus de Torí.

La decisió definitiva es prendrà en una reunió dilluns que ve i des del club blaugrana ja estan estudiant algunes alternatives com, per exemple, jugar a l’estadi Johan Cruyff sense públic. Una opció molt més econòmica que no pas la d’obrir el Camp Nou, que implicaria gastar gairebé el doble. El Barça disputarà avui el seu primer partit amistós de la pretemporada, contra el Nàstic de Tarragona al Johan Cruyff, i dissabte celebrarà el segon en el mateix escenari i contra el Girona. En aquests dos enfrontaments, sí que està previst que hi hagi unes 3.000 persones de públic, el 50% de l’aforament.

Caldrà veure què passa en la primera jornada de la lliga, que el Barça juga al Camp Nou contra la Real Sociedad el dia 15 d’agost a les 20 hores. El 24 de juny passat, el govern espanyol va anunciar que havien suprimit la norma que prohibia o limitava l’accés d’aficionats en partits de la lliga de futbol i de la Lliga ACB.

Primera sessió per a Depay i alguns retorns

Dilluns va ser un dia de molta feina per a Memphis Depay, el quart fitxatge del Barça aquesta temporada. Va passar la revisió mèdica, va visitar el museu del club i va pronunciar les seves primeres paraules com a jugador blaugrana. Ahir al matí ja va fer el seu primer entrenament a les ordres de Ronald Koeman, que el va rebre amb els braços oberts. Depay va poder saludar i conèixer algun dels nous companys d’equip. A la tarda es va tornar a entrenar i s’hi van incorporar tres jugadors més que van disputar l’Eurocopa, De Jong, Griezmann i Lenglet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)