Barça

Riqui Puig: “Tenim un equip competitiu i amb jugadors joves que volem títols”

El FC Barcelona disputarà avui a la tarda el seu primer partit amistós de la pretemporada. Serà a l’estadi Johan Cruyff contra el Nàstic de Tarragona. Un dels futbolistes del Barça que es vestirà de curt és Riqui Puig, i en té moltes ganes. “Amb moltes ganes de tornar al verd, els futbolistes normalment tenim poques vacances i aquest any hem tingut un mes i mig. Tots els meus companys i jo ja volem jugar i veure els aficionats, que podrà entrar un cinquanta per cent i també agafar ritme.”, assenyala als mitjans del club.

Riqui Puig es mostra molt esperançat amb les possibilitats de l’equip aquesta temporada. “Aquest any tenim un mes per preparar la lliga, tenim un equip competitiu, amb jugadors joves que volem guanyar molts títols i estem molt il·lusionats.”. El jove del planter també elogia el nou fitxatge, Memphis Depay. “Ens donarà moltes coses.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)