Barça

Depay: “Hauria vingut igual sense Koeman”

Memphis Depay ha firmat avui a la tarda el seu contracte amb el FC Barcelona fins el 30 de juny del 2023. Tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros i una fitxa creixent tenint en compte la difícil situació econòmica per la que passa el club. El davanter holandès, una petició de Koeman, que ja el va reclamar la temporada passada. En l’acte de la signatura estava acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el director de futbol, Mateu Alemany, i el secretari tècnico, Ramon Planes.

El davanter holandès estava molt feliç. “La veritat és que és un somni fet realitat. Avui és un gran dia. La meva voluntat sempre ha estat venir. Dono les gràcies a tots per fer possible que sigui jugador del Barça. Posaré passió. Aquest club és molt gran i té un impacte en el món. Tinc moltes ganes de jugar i estar a l’estadi amb la gent. L’equip està llest per la nova temporada, toca treballar per recollir trofeus. Gràcies a Koeman per portar-me i per tenir confiança en mi. Espero que la relació sigui molt duradora.”, ha assenyalat.

Depay no ha amagat que el seu objectiu sempre havia estat jugar en un equip “gran” i s’ha mostrat exultant per poder jugar al costat de Messi. “És un somni jugar al costat de Messi. És una llegenda, el millor jugador del món. Tinc moltes ganes de jugar amb ell. Sóc un gran fan d’ell. A tot el món li agradaria saber fer el que fa ell. Té moltes pilotes d’or i ben aviat potser una altre.”. El jugador també ha afirmat que la presència de Koeman a la banqueta ha estat un factor important a l’hora de fitxar però no decisiu. “Si, hagués vingut igualment perquè no es diu que no al Barça. Però és cert que ha estat important que Koeman sigui l’entrenador.”.

Depay no s’ha mostrat preocupat per la possibilitat que no se’l pugui inscriure i ha valorat positivament el retorn de Van Gaal a la banqueta d’Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)