Barça

Profecia complerta

Depay reconeix que compleix un somni de petit recordant que el seu avi li va regalar una samarreta del Barça quan tenia sis anys i va dir que la defensaria algun dia

Important per fer-lo venir, però no el més decisiu

Durant la presentació oficial de Memphis Depay, Joan Laporta va revelar que la mare del jugador li havia explicat que quan tenia sis anys el seu avi li havia regalat una samarreta del Barça i que havia pronosticat que algun dia la defensaria. “La profecia s’ha complert”, va assenyalar Depay des del Camp Nou, on es va poder vestir de blaugrana, fer els seus primers tocs sobre la gespa i atendre els mitjans des del mateix feu blaugrana, això sí, lluint ja vestit gris i una creu a la solapa com a creient que és.

Per a l’holandès era un dia de gran joia. I el va voler viure acompanyat de la seva mare, persona importantíssima en la seva vida, altres familiars i alguns amics d’infantesa. Durant la tarda va firmar el seu contracte, que el lligarà al Barça fins al 30 de juny del 2023 amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros. Ho va fer acompanyat del president, Joan Laporta; el vicepresident esportiu, Rafa Yuste; el director de futbol, Mateu Alemany, i el secretari tècnic, Ramon Planes. “La veritat és que és un somni fet realitat. Avui és un gran dia. La meva voluntat sempre ha estat venir. Dono les gràcies a tots per haver fet possible que sigui jugador del Barça. Hi posaré passió. Aquest club és molt gran i té un impacte en el món. Tinc moltes ganes de jugar i ser a l’estadi amb la gent”, va afirmar.

Va tenir paraules d’agraïment per a Koeman, el tècnic que confia cegament en ell i que ja va demanar-ne el fitxatge la temporada passada. Podria semblar que si avui Depay és jugador del Barça és gràcies al fet que el tècnic holandès s’asseu a la banqueta, però va voler matisar que ha tingut pes en la seva decisió però que no ha estat el més decisiu. “Sí, hauria vingut igualment, perquè no es diu que no al Barça. Però és cert que ha estat important que Koeman en sigui l’entrenador. Ell em va fer jugar de davanter centre amb Holanda i vaig aprendre molt amb ell. Espero que la relació sigui duradora.” Per cert, també es va mostrar satisfet amb el fitxatge de Van Gaal com a nou seleccionador holandès.

Depay no ha amagat que el seu objectiu sempre havia estat jugar en un equip “gran” i es va mostrar exultant pel fet de poder jugar al costat de Messi. “És un somni jugar al costat de Messi. És una llegenda, el millor jugador del món. Tinc moltes ganes de jugar-hi; en soc un gran fan, d’ell. A tothom li agradaria saber fer el que fa ell. Té moltes pilotes d’or, i ben aviat potser una altra”, va assenyalar.

Depay no es va mostrar gens preocupat amb la possibilitat que no se’l pugui inscriure –i menys després del que va dir Laporta minuts després. “No em preocupa gens. Jo soc aquí per guanyar títols; la part empresarial no em preocupa, perquè això segur que és un tema que ja resoldrà el president.” Ell ve a fer gols.

LES PRIMERES IMPRESSIONS DE DEPAY

La meva voluntat sempre ha estat venir. Dono les gràcies a tots per haver fet possible que sigui jugador del Barça. Hi posaré passió
És un somni jugar al costat de Messi. És una llegenda, el millor jugador del món. Tinc moltes ganes de jugar-hi; en soc un gran fan
Hauria vingut igualment, perquè no es diu que no al Barça. Però ha estat important que Koeman en sigui l’entrenador

“Necessitem jugadors com ell”

Joan Laporta estava exultant amb la incorporació de Memphis Depay, i així li ho va fer saber en el seu parlament inicial. “És un jugador amb molta personalitat, dins i fora del camp; necessitem aquest tipus de jugadors per donar personalitat al nostre equip”, va dir. El president blaugrana va voler agrair la feina feta tant per la direcció esportiva del Barça com pels representants i l’entorn de Depay per poder arribar a un acord. “Ens vam posar d’acord perquè hi havia molta voluntat per les dues parts. Ha mostrat voluntat de venir i volem aquests jugadors. Teníem el desig que formés part del nostre equip. Felicito totes les parts. Incorporem un gran jugador, un home amb valors i principis, i molt ben educat per la seva mare.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)