Barça

Laporta: “Griezmann? Si el mercat es mou, estem oberts a tot”

Mercat. Laporta diu que amb Messi “tot progressa adequadament”, no garanteix la continuïtat d’Antoine i situa Umtiti i Pjanic en la rampa de sortida

Messi i Griezmann. Antoine i Leo. Ara mateix, vasos comunicants per culpa del fair play financer. El nom de l’un i de l’altre va estar present ahir al Camp Nou en el dia D de Memphis. En l’acte de presentació de l’internacional holandès com a nou jugador del Barça, Joan Laporta i Mateu Alemany no van poder evitar les preguntes sobre el futur de l’argentí i el del francès. La conclusió, a grans trets, és la següent: tranquil·litat pel que fa a Messi i tots els escenaris oberts pel que fa a Griezmann.

“Messi? Ell sempre ha dit que vol continuar. Estem progressant i estem molt satisfets amb l’actitud de totes les parts”, va explicar Laporta. El president va ser prou clar també amb el tema Griezmann: “Té contracte en vigor i comptem amb el jugador. Estem encantats amb Antoine com a persona i com a professional, però si el mercat es mou estem oberts a tot. Estem en un moment delicat perquè hem de fer equilibris amb el límit salarial. Però els jugadors es mereixen tot el respecte.” També Mateu Alemany en va parlar: “El mercat es mou i és especial. Hi ha poca disponibilitat financera i hi ha més casos d’intercanvi. Valorem moltíssim a Antoine, és un jugador de nivell top i el club va fer una gran inversió per ell. No serà fàcil que vingui algú amb una oferta tan important per desprendre’s del jugador.”

Per primera vegada Laporta també va assegurar públicament que el club podrà inscriure els nous fitxatges i diu que en aquest sentit “s’està treballant bé amb la lliga”. “És un problema que resoldrem perquè és en interès de tots”.

Umtiti i Pjanic

Dos noms que també van ser protagonistes ahir en roda de premsa van ser el de Miralem Pjanic i Samuel Umtiti. Tots dos van ser titulars dimecres contra el Nàstic en el primer partit de la pretemporada però cap dels dos compta per a Ronald Koeman i Laporta i Alemany admeten que estan en la rampa de sortida: “Tots els jugadors de la plantilla coneixen la seva situació. Umtiti i Pjanic són jugadors de prestigi que clarament han tingut poc protagonisme. Estem valorant totes les possibilitats. Ells són els primers interessats a tenir més minuts, potser en un altre lloc, i estem parlant amb els seus agents per trobar la millor solució per tots, amb respecte.”

LES FRASES MÉS DESTACADES

Messi? Ell sempre ha dit que vol continuar. Estem progressant i estem satisfets amb l’actitud de totes les parts
Joan Laporta
Hem de fer equilibris amb el límit salarial i és tot molt delicat, però els jugadors es mereixen tot el respecte
Joan Laporta
Tots els jugadors coneixen la seva situació. Trobarem la millor solució per a tots [sobre Umtiti i Pjanic]
Mateu Alemany
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)