Barça

Un Gamper molt especial

Històric. Per primer cop en la història, l’equip femení també participarà en el trofeu Gamper, que tindrà com a rival el Juventus en un Camp Nou en què hi podran haver 19.869 espectadors

L’edició del trofeu Joan Gamper del 2021 serà molt especial. I històrica. Per primer cop el disputaran els equips masculí i femení i tots dos tindran el mateix rival, el Juventus. Serà l’estrena de l’equip femení en un Gamper. Els dos partits es disputaran al Camp Nou el 8 d’agost. El Barça Femení jugarà a les 18.00 hores, mentre que l’equip de Koeman ho farà a les 21.30 hores. El darrer cop que l’equip torinès va disputar el trofeu Joan Gamper va ser en l’edició del 2005, un partit que encara es recorda perquè un jove Leo Messi de 18 anys va fer anar de corcoll la defensa italiana.

L’altre gran fet destacable és que tornarà el públic al Camp Nou després de molt de temps. Finalment, el Procicat ha autoritzat la presència de públic, tot i que la capacitat estarà limitada al 20%, que en el cas de l’estadi del Barça equival a 19.869 espectadors. Per garantir la separació del públic, l’estadi quedarà dividit en vuit blocs amb serveis de restauració i lavabos, de manera que els espectadors dels diferents blocs no es trobin en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)