Barça

Memphis i Griezmann, en la llista contra el Girona

Convocatòria. L’holandès debutarà avui contra l’equip de Míchel

Novetats importants en la llista de Ronald Koeman respecte l’anterior convocatòria del partit jugat contra el Nàstic fa uns dies. Memphis Depay ha entrat en la llista i debutarà avui com a blaugrana en aquest segon test de la pretemporada contra el Girona (19 h) a l’estadi Johan Cruyff. Memphis va arribar aquesta setmana a Barcelona, dijous va ser presentat de forma oficial i avui jugarà ja els seus primers minuts, abans de viatjar la setmana vinent a Alemanya en l’estada que l’equip farà allà i on jugarà el tercer partit de l’estiu contra l’Stuttgart.

En la convocatòria d’avui també hi figura Antoine Griezmann, en espera que s’aclareixi el seu futur. També hi són Frenkie de Jong i Clément Lenglet, que també s’han incorporat a la pretemporada just aquesta setmana. De filial hi ha: Nico González, que es va perdre el partit contra el Nàstic, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Ramos Mingo, Gavi, Comas, Balde, Rey Manaj, Nils Mortimer, Igor i N’Diaye.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)