Memphis debuta amb gol, en la victòria del Barça contra el Girona (3-1)

Pretemporada. Segona victòria de la pretemporada del Barça de Koeman, amb gols de Piqué, Rey Manaj i el debutant Depay. Samu Saiz ha marcat per a l’equip de Míchel

Victòria del Barça contra el Girona per 3-1 a l’estadi Johan Cruyff, en el primer partit de Memphis amb la samarreta del Barça i el primer partit també de l’era Míchel en el club de Montilivi.

Mateix resultat que l’amistós de preparació de la pretemporada del 2020 en aquest mateix escenari. Piqué, des dels onze metres, ha marcat l’1-0 després d’un penal comès per Calavera sobre Balde. Rey Manaj, que ja va fer tres gols contra el Nàstic, ha tornat a marcar avui, amb una rematada de primeres, entrant al primer pal, després d’una centrada per l’esquerra de l’atac. L’albanès ha hagut de retirar-se per una cefalea i ha debutat en el seu lloc Memphis. L’internacional holandès ha estat qui ha tancat el marcador en el minut 85, també des del punt de penal, fent així el seu primer gol amb el Barça. El penal l’havia comès Mojica, que ha fet mans, en una acció provocada per Griezmann.

El gol del Girona també ha arribat des dels onze metres. Ha estat obra de Samu Saiz, que ja va marcar en aquest estadi en el test del 16 de setembre. Samu ha executat el penal amb molta sang freda, a l’estil panenka. El mateix Samu hauria pogut fer el segon del Girona abans del descans, però el seu xut ha anat al travesser.