Barça

Oportunitat de fer més caixa

Mercat. El bon rendiment de Rey Manaj els dos primers partits de la pretemporada fa que arribin ofertes per ell i el Barça també pot rascar diners si el PSG traspassa Rafinha, perquè es va reservar el 35 per cent d’una possible venda

En aquest mercat de fitxatges, el FC Barcelona intentarà rascar diners d’on pugui. I després dels dos primers partits de la pretemporada ha sorgit una nova oportunitat de poder fer més caixa gràcies a la bona imatge deixada per Rey Manaj, de moment el màxim golejador de l’equip de Koeman, amb quatre gols. Hi ha diversos clubs que han presentat ofertes pel davanter albanès, sent les més interessants les del Cadis, el Sassuolo i el Famalicao, com informava el diari A Bola. El futbolista haurà de decidir què fa. Si es queda, jugaria en una categoria inferior al seu nivell i difícilment tindrà oportunitats en el primer equip, en què ja hi ha molts davanters. En qualsevol cas, el Barça veu de molt bon ull la seva sortida, perquè les tres ofertes superen els 700.000 euros que van pagar per ell.

L’altra operació que podria donar rendiment econòmic al club blaugrana és el possible traspàs de Rafinha, ara a les files del PSG. Pochettino compta amb ell i el jugador està rebent ofertes interessants per canviar d’aires, sobretot de la lliga italiana, amb Lazio i Milan al capdavant. També des d’Anglaterra, l’Aston Villa sembla interessat en ell. El PSG l’ha valorat en uns 10 milions d’euros i, com que el Barça es va reservar un 35 per cent d’una possible futura venda, podria acabar cobrant 3,5 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)