Barça

Arrenca la pretemporada de les tricampiones

Barça. Comencen a treballar les jugadores de Jonatan Giráldez, que tindran el llistó molt alt en la campanya 2021/22 després del triplet que van guanyar, amb Lluís Cortés, el curs passat

El FC Barcelona de Jonatan Giráldez va començar ahir al matí la pretemporada, amb l’ambiciós objectiu de repetir els èxits del curs passat. L’equip blaugrana, aleshores entrenat per Lluís Cortés, va guanyar lliga, copa i Champions. El llistó està alt, però tots els ulls estaran posats en el Barça 2021/22. A primera hora les jugadores es van sotmetre als tests d’antígens i, després, es van dividir en dos grups de treball: un grup va fer les proves mèdiques típiques del primer dia de pretemporada i l’altre va fer treball físic a la ciutat esportiva.

En la primera sessió d’entrenament de Jonatan Giráldez com a tècnic del FC Barcelona, va destacar la presència de dos dels nous fitxatges: Irene Paredes i Ingrid Engen. No va ser el cas de la sueca Fridolina Rolfö, que és a Tòquio competint en els Jocs olímpics amb la seva selecció. També hi va ser present Claudia Pina, que torna després de la seva cessió al Sevilla. Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignola i Julia Bartel van ser les futbolistes del filial presents en el retorn a la feina. Laia Codina –que sona per al Milan– i Candela Andújar, amb permís del club per resoldre el seu futur, no hi van participar.

L’equip femení del Barça es continuarà exercitant a Sant Joan Despí avui, demà i dijous. Després, traslladarà l’activitat a Alacant, on farà l’estada de pretemporada. Allà disputarà també el primer amistós, contra l’Elx, el 4 d’agost.

PRIMER AMISTÓS

Les blaugrana faran una estada a Alacant i jugaran contra l’Elx el 4 d’agost
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)