Barça

Demà: Dia Ilaix

Reunió clau. El Barça i els agents del jugador tenen previst reunir-se demà cara a cara per abordar la situació; l’equip marxa cap a Alemanya al migdia

El Barça de Ronald Koeman viatjarà demà al migdia cap a Alemanya. L’expedició està previst que surti a les 13.15 h des de l’aeroport del Prat. L’activitat de la pretemporada es trasllada de la ciutat esportiva Joan Gamper al Centre Esportiu SV Aasen i ara mateix el gran dubte és saber si Ilaix Moriba pujarà a l’avió o es quedarà treballant amb el Barça B de Sergi Barjuan. En aquest sentit, demà està prevista una reunió entre el club i els agents del jugador, cara a cara, per mirar de desencallar la situació.

En el club, ara mateix, l’optimisme és moderat. Són conscients que la situació és complexa. La cosa estaria al 50% en termes de percentatge. Si la reunió club-agents no serveix per arribar a una entesa, Ilaix no viatjarà amb el primer equip a terres germàniques.

‘No’ rotund al racisme

Al marge de la reunió de demà, el Barça ha estat ferm amb el seu suport a Ilaix després que el jugador denunciés insults racistes per part d’alguns aficionats com a conseqüència de les negociacions. Ilaix, en les últimes hores, ha fet un vídeo a Tik Tok on mostrava el seu enuig als insults rebuts i el Barça avui ha publicat a les xarxes el següent missatge: “Estimem el futbol. No al racisme”, acompanyat del vídeo d’Ilaix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)