Barça

Ilaix no puja a l’avió i no farà l’estada a Alemanya

Pretemporada. El club acaba de facilitar la llista dels futbolistes que faran l’estada a territori alemany fins al dia 2 d’agost i Moriba no hi figura

Continua el pols entre Ilaix Moriba i el Barça. El club acaba de facilitar la llista oficial de futbolistes convocats per a l’estada a Alemanya i Ilaix no hi figura. Es queda a Barcelona. La decisió està presa. Ilaix continuarà treballant a les ordres de Sergi Barjuan fins que es resolgui la seva situació contractual.

L’expedició agafarà un vol aquest migdia cap a territori alemany. La llista és la següent: Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Riqui, Neto, Lenglet, Alba, Sergi Roberto, De Jong, Umtiti, Memphis, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Gavi, Nico, Comas, Balde, Rey Manaj i Nils Mortimer.

Les tres grans novetats són Jordi Alba, Sergio Busquets i Martin Braitwaite, que just avui s’han incorporat a la pretemporada després de les seves vacances.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)