Barça

Salut fa marxa enrere i prohibeix un Gamper amb públic al Camp Nou

Trofeu Joan Gamper. Fins ara, la proposta que havia damunt la taula era que el doble enfrontament amb la Juventus fos amb 20.000 espectadors al Camp Nou, però això queda cancel·lat. L’alternativa podria ser un Gamper al Johan Cruyff

Novetats importants pel que fa al Trofeu Joan Gamper i males notícies per a tots aquells aficionats culers que somiaven amb la possibilitat de tornar a veure futbol al Camp Nou en directe un any i mig després. Segons una informació d’El Matí de Catalunya Ràdio’, el Departament de Salut ha fet marxa enrere i no permetrà que el doble enfrontament del masculí i el femení contra la Juventus del pròxim dia 8 d’agost es jugui amb públic a les grades.

La proposta anterior era que el Gamper es disputés amb un 20% de l’aforament total del Camp Nou, és a dir, uns 20.000 espectadors, però finalment aquesta decisió queda anul·lada.

El club, per ara, no ha fet cap comunicació oficial al respecte. La contraproposta que s’estaria estudiant seria traslladar el Gamper a l’estadi Johan Cruyff, on sí està permesa l’entrada de 3.000 aficionats com a màxim, la mateixa normativa que es va seguir en els partits de pretemporada contra el Nàstic i el Girona de fa uns dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)