Barça

Messi, a Barcelona

Pretemporada. L’argentí ha aterrat aquest migdia a l’aeroport del Prat, mentre l’equip ha sortit ja cap a Alemanya. Leo encara té vacances fins al dia 2 d’agost

Leo Messi ha posat punt i final a les seves vacances a Miami i ja està a Barcelona. El crac argentí ha arribat aquest migdia a l’aeroport del Prat procedent del continent nord-americà. Curiosament la plantilla i el seu capità han creuat els seus camins. L’expedició de Ronald Koeman ha marxat cap a Alemanya per continuar preparant la pretemporada allà fins al 2 d’agost i just avui Messi ha arribat a la ciutat comtal. Precisament la data del 2 d’agost és quan està previst que Messi s’incorpori a la disciplina blaugrana. Fins aleshores encara té uns dies més de vacances.

Tot el barcelonisme està pendent de la seva firma. Per ara tot continua igual, amb el club treballant per encaixar el contracte de Messi dins el trencaclosques del fair play financer. Leo està tranquil i no ha fet declaracions en la seva arribada a Barcelona. Caldrà veure si l’anhelada signatura del seu nou contracte es produeix abans d’aquest primer entrenament de Leo Messi, previst per la setmana vinent, o si bé comença a entrenar encara com a jugador lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)