Barça

Cas Ilaix: Sense acord i negociacions enquistades

Despatxos. La reunió d’avui no ha anat com el club esperava i les postures continuen allunyades

El serial d’Ilaix Moriba continua oferint nous capítols i el d’avui no ha estat precisament un capítol positiu. La situació continua del tot encallada. La prova més evident és que el jugador no ha pujat a l’avió que ha dut aquest migdia tota l’expedició blaugrana fins a Baden-Wüttemberg.

Ilaix s’ha quedat a Barcelona. La reunió entre el club i els agents de Moriba no ha anat com s’esperava i tot continua bloquejat. Les postures continuen bastant distanciades ara mateix. Ahir, fonts del club asseguraven que veien les opcions de la renovació d’Ilaix en un 50% parlant de percentatges i aquest escenari no ha variat després de la reunió mantinguda avui entre Mateu Alemany, Ramon Planes i els representants d’Ilaix. Hi ha optimisme en què Ilaix acabi acceptant l’oferta del club, però cada vegada preocupa més tanta demora. La situació és complexa i tampoc no és fàcil pel mateix jugador. Demà el Barça B juga contra la Grama un nou amistós de pretemporada i Ilaix no hi participarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)