Barça

El Barça-City per visibilitzar l’ELA, suspès

Cancel·lació. Juan Carlos Unzué ha confirmat que la previsió és jugar-lo d’aquí a un any, perquè ara la pandèmia no permetria recaptar fons per a continuar investigant sobre la malatia

El partit benèfic entre el Barça i el Manchester City a favor de la lluita contra l’ELA finalment no es disputarà. Estava previst que tots dos equips juguessin aquest mes d’agost un amistós per recaptar fons i visibilitzar la malaltia, però la situació de la pandèmia a Catalunya no ha ajudat en aquest sentit. La idea era que el partit es jugués al Camp Nou, però després que la Generalitat vetés un Gamper amb públic al Camp Nou, els organitzadors del partit benèfic contra l’ELA han acordat la suspensió.

Ho ha explicat el mateix Juan Carlos Unzué a TV3: “Aquesta decisió és molt difícil per a mi. He decidit que posposarem el partit. L’únic objectiu d’aquest partit és recaptar els màxims fons i fer la màxima recaptació per portar a la investigació de l’ELA, llavors crec que és la millor decisió perquè entenem que és un esdeveniment únic que no podrem repetir i en definitiva esperem que ens reporti una quantitat important. El FC Barcelona, a través de Rafa Yuste, i el Manchester City, per part de Guardiola i Txiki, m’han transmès el seu suport i m’han dit que no era un compromís puntual. Aquest partit es jugarà quan trobem un altre moment en el calendari que pugui venir bé als dos equips, si no pot ser en el transcurs de la temporada la idea és portar-lo a l’inici de la temporada vinent, d’aquí més o menys un any”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)