Barça

Araujo: “Em sento un futbolista més madur”

Estada a Alemanya. L’uruguaià vol que aquest sigui el curs de la seva consagració. Demà contra l’Stuttgart tindrà els primers minuts de la pretemporada

Ronald Araujo afronta la segona temporada al primer equip del Barça amb la convicció que pot ser ell el central de garanties que busca Koeman per acompanyar Gerard Piqué. El central uruguaià és conscient que el lloc de titular en la defensa s’ha encarit després del fitxatge d’Eric Garcia, però el fet que l’exjugador del Manchester City i Òscar Mingueza estiguin als Jocs de Tòquio pot jugar a favor seu perquè s’incorporaran tard al Barça i hauran de recuperar el terreny perdut.

Araujo va jugar 23 partits com a titular la temporada passada, la de la seva eclosió. La lesió que es va fer al camp de la Juve i una posterior lesió al turmell que es va fer en la visita al Benito Villamarín contra el Betis li van impedir tenir encara més protagonisme. Ara, confia tenir més sort amb les lesions aquesta temporada. Ell se sent més madur i més preparat psicològicament per assumir el repte de ser titular en aquest equip: “Les vacances han anat bé per tenir uns dies de descans sobretot mental. Vull que sigui una gran temporada. M’estic preparant bé per no tenir tantes lesions com l’any passat i fer un gran any.” “Vaig jugar molts partits l’any passat. Tot el temps que em va tocar estar apartat de l’equip per les lesions forma part de l’aprenentatge i crec que ara soc un futbolista més madur. Vaig aprendre molt de la primera temporada.” “Estic content, em trobo bé i avui és el primer dia de feina aquí a Alemanya, en una ciutat bonica i amb un bon clima, que sempre és important per poder-se entrenar bé. Vull treballar bé i vull fer un gran any”, deia ahir, el primer dia de feina del Barça a Donaueschingen.

Expectant per veure quin acaba sent el futur d’homes com Umtiti i Lenglet, Araujo vol que aquesta sigui la temporada de la seva consagració. Demà contra l’Stuttgart tindrà els primers minuts de la pretemporada.

MOTIVAT

M’estic preparant bé per no tenir tantes lesions com l’any passat i fer un gran any
Ronald Araujo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)