Barça

El FC Barcelona trenca amb la Confederació Mundial de Penyes

Barça.

Per raons “econòmiques, estructurals i organitzatives” el FC Barcelona va rescindir fa unes setmanes el conveni amb la Confederació Mundial de Penyes. A partir d’ara, el servei al món de les penyes es facilitarà directament des de l’Àrea Social del club.

El Barça considera que la seva relació amb les penyes l’ha d’atendre directament. Per això no vol mantenir l’estructura que hi havia fins ara, amb la Confederació Mundial.

Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, s’ha reconegut “trist” en conversa amb L’Esportiu. Guil no ha volgut, però, fer cap més valoració i es s’ha remès al comunicat que acabava de publicar l’ens que presideix, en el qual es manifesta “sorpresa i malestar” per la “rescissió unilateral” per part del club i per la decisió “de no reconèixer la legitimitat de la Confederació.” A més, la l’organisme que aplega les penyes blaugrana lamenta que la directiva de Laporta hagi “menystingut” els òrgans del moviment penyistic i que no hagi donat resposta a la seva predisposició a assolir nous acords “des de la bona entesa que, fins a data d’avui, hi ha hagut històricament entre el Barça i el col·lectiu de penyes.”

Dilluns, la Confederació Mundial de Penyes valorarà el trencament del conveni amb el FC Barcelona en el Consell de Penyes, format pels presidents de les 30 federacions territorials, i acordarà “les decisions que estimi oportunes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)