Barça

Emerson arriba “preparat per jugar al Barça”

Barça.

El brasiler Emerson Royal ha arribat avui a Barcelona i aquest matí ha visitat la ciutat esportiva del Barça. Emerson serà presentat com a nou jugador blaugrana el proper dilluns, en un acte que tindrà lloc al Camp Nou, a les 19 hores. Després que la seva incorporació a la plantilla de Ronald Koeman es fes oficial el 2 de juny, el lateral va disputar la copa Amèrica amb la selecció del Brasil, on va ser finalista.

En un missatge difós per les xarxes socials del club, Emerson s’ha dirigit als aficionats del Barça: “Estic a la ciutat esportiva, amb moltíssimes ganes de començar a entrenar i d’estar amb vosaltres.” En termes similars ha parlat, més tard, per als mitjans del club. “Acompleixo un somni de quan era nen, sóc aquí per fer el meu millor treball i ajudar el Barça”, ha dit. “Quan vaig arribar al Betis, venia d’una cultura completament diferent. He millorat molt, tàcticament i físicament, i ara em veig preparat per jugar al Barça”, ha comentat també. Emerson s’ha definit com un futbolista “amb molta força, amb recorregut per la banda i amb qualitat.” El brasiler ha confessat, per altra banda, que el seu somni, ara que vestirà la samarreta blaugrana és “guanyar una Champions League”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)