Còmoda golejada del Barça a l’Stuttgart (0-3)

Barça.

Clara victòria del FC Barcelona contra l’Stuttgart en el tercer test de la pretemporada, que s’ha disputat aquesta tarda al Mercedes - Benz Arena. Memphis Depay, Yusuf Demir i Riqui Puig han signat els gols blaugrana.

El partit, que ha començat amb una hora de retard a causa de l’embús de trànsit que ha trobat l’expedició blaugrana entre el seu lloc de concentració i l’estadi, ha estat dominat clarament per l’equip de Ronald Koeman, que ha trobat un Stuttgart molt delmat com a conseqüència dels dos positius per coronavirus que s’han detectat avui mateix en la seva plantilla. De fet, el seu tècnic, Pellegrino Matrazzo només ha pogut comptar amb vuit futbolistes del primer equip. Un sparring massa dèbil per a un Barça que, encara que es troba en fase d’activació, ja compta amb algun dels seus pesos pesants.

D’entrada, Koeman ha apostat novament pel 4-3-3, amb Sergi Roberto en el lateral dret i Dest en l’esquerre, i amb els joveníssims Nico González, Gavi i Demir al mig del camp i a la davantera. El gallec, l’andalús i l’austríac, de 19, 16 i 17 anys respectivament, no han decebut, ni de bon tros.

El Barça ha dut la iniciativa des del primer minut. Sobre tot en la primera part, el rival no li ha posat el llistó massa alt, per això no és estrany que hagi vist porta amb relativa facilitat. La primera vegada ha estat en el minut 21, gràcies a una gran acció de Memphis Depay: passada diagonal del seu amic De Jong, control amb l’esquerra, barret i xarxa del davanter holandès, que ha arribat en plena forma. El 0-2 l’ha fet Yusuf Demir un quart d’hora més tard, culminant una acció iniciada magistralment per Memphis i continuada per Griezmann, que ha servit una passada des de la línia de fons que ja era mig gol.

L’Stuttgart ha sortit més valent a la segona part i ha pogut marcar en els primers minuts. L’agressivitat dels alemanys, però, l’ha pagat Lenglet, que ha hagut de ser substituït per Araujo amb els tacs de les botes de Förster dibuixats en el seu genoll. Riqui Puig, que ha entrat, juntament amb Sergio Busquets i Jordi Alba, quan s’havia disputat una hora de partit, ha signat el 0-3, assistit per Griezmann. El Barça ha tornat a controlar el partit fins al final, però no ha fet més sang.