Barça

Collado, cap a Bruges

Operació sortida. El del planter abandona la concentració del primer equip a Alemanya i fa les maletes amb destinació al futbol belga; amb el Bruges podrà jugar la Champions

Mentre homes com ara Samuel Umtiti i Miralem Pjanic continuen en la rampa de sortida en espera de trobar un nou destí, Àlex Collado ha decidit buscar més minuts aquesta pròxima temporada lluny del Camp Nou. El futbolista del planter va abandonar ahir al matí la concentració del primer equip del Barça a Alemanya per acabar de resoldre el seu futur. Pròxima parada: Bruges. L’espera el campió belga. Collado ha decidit marxar a Bèlgica per continuar progressant i tornar més endavant al Barça com un futbolista més madur. El Bruges, a més, li permetrà disputar aquesta temporada la Champions.

Collado ja havia estat clar amb la seva situació i després de l’amistós contra el Nàstic va ser contundent amb les seves declaracions: o se li garantia una fitxa en el primer equip o no tornaria al Barça B. La seva etapa en el filial estava esgotada i ell volia fer un pas endavant en la seva carrera professional.

Contra el Girona, en el segon test, va participar en la segona meitat, però contra l’Stuttgart ja ni tan sols va participar. Als seus 22 anys, Collado entén que l’aposta pel futbol belga pot ser un trampolí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)