Barça

Busquets: “Estem treballant bé i amb moltes ganes”

Estada a Alemanya. El capità valora positivament la feina que està fent l’equip a territori alemany

  • VÍDEO: Sergio Busquets, des d'Alemanya. FCB

Sergio Busquets és un dels futbolistes que dissabte contra l’Stuttgart va tenir els seus primers minuts de la pretemporada. El capità va sortir en la segona meitat en el lloc de Nico González. Després d’una temporada exigent i després també d’haver disputat l’Eurocopa, Sergio assumeix que ara és important preparar bé el cos de cara a l’imminent debut de lliga que s’acosta contra la Real. “Estem amb molta il·lusió. Personalment estic molt content pels primers minuts de la pretemporada l’altre dia contra l’Stuttgart, estem treballant bé, amb les càrregues físiques necessàries per anar agafant el to físic”. “És important anar agafant el ritme, sempre és important guanyar, també en la pretemporada, però el més important és treballar bé”.

Dimecres a Àustria, Busquets tornarà a tenir minuts: “Ara vindrà un rival també exigent [Salzburg] i esperem que ens surti també un bon partit abans del Gamper”, ha explicat en declaracions als mitjans del club des de la concentració d’Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)