Barça

Firpo: “Em vaig sentir frustrat en el Barça”

Leeds United. El lateral entén que no se li van donar prou oportunitats en la seva etapa com a blaugrana

“En el Barça vaig aprendre moltíssim perquè vaig jugar al costat dels millors futbolistes del món, però també em vaig sentir frustrat perquè volia jugar més i creia que mereixia jugar més, la veritat. No em van donar l’oportunitat de demostrar les meves qualitats”. Són paraules de Junior Firpo a Sky Sports.

L’actual futbolista del Leeds United es mostra ressentit i considera que no se li van donar prou oportunitats en la seva etapa com a blaugrana. Més elogis ha tingut envers la figura de Leo Messi: “És el millor del món, és impressionant. Mai he vist una cosa igual. En els entrenaments encara és millor. És el millor de la història”.

“Ara estic plenament centrat en el Leeds. Els companys m’han rebut molt bé i tots m’estan posant les coses fàcils. [Marcelo Bielsa] està sent una mica dur amb els entrenaments, però és normal en la pretemporada”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)