Barça

El Barça ja és a Salzburg

Pretemporada. L’equip de Ronald Koeman ja està instal·lat a la ciutat austríaca i demà jugarà el quart amistós contra el Red Bull Salzburg (19 h)

La plantilla del FC Barcelona ja ha arribat a Salzburg. L’equip de Ronald Koeman ja està instal·lat a Àustria, on demà (19 h) jugarà el seu quart amistós de la pretemporada després dels tests contra el Nàstic, el Girona i l’Stuttgart. Fins ara el Barça ha sumat tres victòries en els primers tres partits de l’estiu i demà confia sumar la quarta abans d’afrontar diumenge el Trofeu Joan Gamper contra la Juve.

L’equip s’ha instal·lat a l’Hotel Sheraton Grand. L’austríac Yusuf Demir ha centrat l’atenció dels pocs aficionats culers que esperaven l’equip a l’hotel de concentració.

Demà al matí l’equip farà una sessió d’activació i a la tarda disputarà el partit contra el Red Bull Salzburg, encara sense la presència d’Emerson, Agüero i Coutinho, que han entrenat aquest matí a la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)