Barça

Últim test abans del Gamper contra la Juve

Barça. L’equip de Koeman jugarà avui (19 h) a Àustria contra el Red Bull Salzburg el quart amistós de l’estiu, un cop tancada l’estada a Alemanya

El Barça ja està instal·lat a Àustria, on avui a la tarda (19 h, TV3 i Barça TV) disputarà contra el Red Bull Salzburg el quart amistós de la pretemporada, després de les victòries contra el Nàstic (4-0), el Girona (3-1) i l’Stuttgart (0-3).

L’equip de Ronald Koeman va entrenar-se ahir al matí encara a les instal·lacions del complex esportiu SV Aasen, a Alemanya, i al migdia va viatjar cap a territori austríac. Yusuf Demir, cedit pel Rapid de Viena i una de les sensacions d’aquest Barça en aquesta pretemporada, va centrar l’atenció dels pocs aficionats culers que esperaven l’equip a l’hotel de concentració. El Barça ha pernoctat a l’hotel Sheraton Grand i avui al matí Koeman ha programat una sessió d’activació abans del partit d’aquesta tarda al Red Bull Arena. Serà l’últim test dels blaugrana abans del trofeu Joan Gamper de diumenge a l’estadi Johan Cruyff, cita que suposarà el retorn de Cristiano Ronaldo a Barcelona. Serà el primer partit del portuguès aquesta pretemporada. L’enigma continua sent la participació de Leo Messi.

Emerson Royal i el Kun Agüero –també Coutinho–, que ahir van sumar una altra sessió d’entrenament a la ciutat esportiva Joan Gamper, no jugaran avui contra el Red Bull Salzburg. L’afició sí que podrà veure el debut del brasiler i l’argentí diumenge contra l’equip de Massimiliano Allegri.

El danès Martin Braithwaite, un dels futbolistes que el Barça té en el mercat, no va tenir minuts el dia de l’Stuttgart i confia poder tenir-ne avui contra el Salzburg: “He arribat més tard de les vacances que altres companys, però ha estat bé poder estar una setmana a Alemanya per centrar-nos i treballar fort.” “Tinc moltes ganes de jugar aquest partit i poder tenir alguns minuts. Em sento preparat i vull acabar aquesta preparació de la millor manera pensant en l’inici de la temporada”, va assenyalar. “Serà un bon test. Ells han jugat la Champions League els dos últims anys i és un equip ofensiu a qui li agrada pressionar alt. Serà un bon partit”, va concloure.

BRAITHWAITE

“El Salzburg ha jugat la Champions els dos últims anys. Serà un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)