Barça

Messi parlarà demà

Roda de premsa. El Barça ha convocat una roda de premsa amb l’argentí prevista per demà a les dotze del migdia a l’Auditori 1899

Leo Messi parlarà demà. L’argentí, el gran protagonista absolut de les últimes 48 hores, acabarà amb el seu silenci. Era la veu que faltava per escoltar en tota aquesta història. El Barça acaba de confirmar que Messi farà una roda de premsa demà, diumenge dia 8, a les dotze del migdia. L’acte se celebrarà a l’Auditori 1899.

La compareixença de Leo Messi serà la seva última roda de premsa a les instal·lacions del Camp Nou, abans de signar per un nou club. L’argentí explicarà com ha viscut tot el que ha passat en les últimes hores i s’acomiadarà de l’afició culer. No podrà ser un comiat des de la gespa, com ell hauria volgut, però és del tot necessari escoltar-lo. A tothom li hauria agradat que Messi hagués parlat en el Gamper com a capità, però el desenllaç del conte ha acabat sent un altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)