Barça

Koeman: “No em sento incòmode amb un president que li agradi parlar de futbol”

Entrevista a L’Esportiu. Extracte de l’entrevista amb el primer entrenador del Barça. Demà l’entrevista completa en l’edició en paper i l’edició digital

Després que Joan Laporta concedís ahir a la nit una entrevista en profunditat a Esport3, avui ha estat Ronald Koeman qui ha parlat per a L’Esportiu. El tècnic holandès ha concedit una entrevista després de l’entrenament matinal i ha parlat de la seva actual relació amb el president, de la sortida traumàtica de Leo Messi, de noms propis com Memphis i Ansu Fati, de les expectatives de l’equip per aquesta temporada i del seu futur al Barça, entre moltes altres coses.

“Vaig quedar molt fotut amb la marxa de Messi. Aquesta és la paraula. Suposo que com li va passar a qualsevol culer. Lògicament jo he seguit de molt a prop el tema del fair-play i les negociacions, però com admirador d’un jugador com ell, sempre vaig tenir l’esperança que acabés la seva carrera aquí. Ha estat un desenllaç dolent en tots els sentits”. “Sense Messi, tàcticament no canvia massa perquè el Barça té un sistema i una manera de jugar molt identificable. Una altra cosa diferent és que ara haurem de trobar solucions futbolístiques per cobrir una baixa tant important com aquesta. Messi té un talent que et fa guanyar partits, fa molts gols durant la temporada, i ara això ho trobarem a faltar. Caldrà trobar solucions des del col·lectiu. Hem de fer un salt de qualitat en accions d’estratègia a pilota aturada. Ja no tenim un jugador que et marca més de trenta gols en una temporada i cal exprimir altres vies”, ha explicat sobre l’adeu de l’argentí.

Sobre la seva relació amb Laporta diu això: “M’agrada tenir un president futboler, que li agradi tenir contacte amb els jugadors, vingui als entrenaments... M’agrada poder parlar amb ell i tenir converses, però també és cert que algunes converses han de quedar dins l’àmbit privat. A vegades surten massa coses a la premsa. Però prefereixo tancar aquest tema. El mateix president va ser clar en aquest sentit l’altre dia en una entrevista a la televisió. Simplement penso que ens hem de protegir una mica més entre tots perquè estem en el mateix vaixell. Però repeteixo, no em sento incòmode amb un president que li agradi parlar de futbol”.

L’entrevista completa serà publicada demà en l’edició en paper i en l’edició digital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)