Dolç debut del Juvenil A contra el Bayern (2-0)

Youth League. Els d’Òscar López han guanyat el primer partit a Europa, amb gols de Luzzi i Arnau Casas. El Dinamo ha superat el Benfica en l’altre partit del grup (4-0)

Gran victòria del Juvenil A del Barça en la seva estrena en aquesta nova edició de la Youth League. L’equip entrenat per Òscar López ha guanyat per 2-0 a l’estadi Johan Cruyff contra el Bayern de Munic.

Luzzi, abans de la mitja hora de joc, ha marcat el primer gol del Barça, després de robar-li la cartera a Hulsmann. El segon i definitiu gol ha arribat en el minut 64, obra del central Arnau Casas, que ha rematat entrant des de la segona línia una bona centrada de Txus Alba des de la dreta de l’atac.

El Bayern ha jugat amb inferioritat numèrica des del minut 51, per l’expulsió de Neziri, per doble groga, després d’una dura entrada a Miki Juanola.

En l’altre partit del grup el Dinamo ha golejat 4-0 el Benfica.