Barça

Cop de realitat

No només ha estat una derrota (0-3) si no el fet que el Barça s’hagi mostrat molt lluny de competir contra un rival que és candidat a guanyar la Copa d’Europa. L’estrena per a l’equip de Koeman ha estat accidentada perquè ha perdut el primer partit de Champions davant del seu públic si no que ha rebut un correctiu en el joc que diu moltes veritats sobre la realitat del conjunt blaugrana.

El Barça no ha pogut sortir de la cova pràcticament en 90 minuts. Koeman ha protegit l’equip amb tres centrals i el joc ofensiu gairebé no ha existit però, al menys, l’acumulació d’efectius a l’àrea pròpia ha evitat grans ocasions del Bayern. Tot i això, les diverses concessions blaugrana han provocat el gol de Müller, que ha xutat des de la frontal i ha rebotat en Èric Garcia. En el primer temps, la millor oportunitat ha estat d’Araujo en un cop de cap en una falta lateral.

En la segona meitat, l’esquema s’ha repetit. El Bayern avançava línies, ofegava el Barça en la pressió i ha governat el partit. Els alemanys necessitaven un gol per solidificar el seu domini i ha arribat en un xut al pal de Musiala, que Lewandowski ha rematat a pler. A partir d’aquí, Koeman ha tret al terreny de joc jugadors joves que han tingut energia per atacar a l’espai però el marcador només s’ha mogut en una direcció: Lewandowski ha fet el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)