Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Ens hauria agradat competir millor, però és el que tenim”

Ronald Koeman defensa el seu plantejament amb tres centrals i manté que quan recuperi alguns lesionats l’equip anirà cap amunt. Però que, a hores d’ara, no estan preparats per competir amb el Bayern. “El sistema? Teníem tres davanters disponibles. És clar que ens hauria agradat competir millor, però això és el que tenim. No hi ha faltat rebel·lia entre els jugadors, no tinc cap retret contra ells. Cal ser realistes. La gent jove ha demostrat que té futur. És el que tenim. Després recuperarem jugadors com ara Ansu i Dembélé. Serà totalment diferent respecte a avui”, afirma el tècnic.

Sí que es va veure un Piqué resignat amb la realitat actual, tot i que reclama més temps. “És el que tenim, som el que som. Tenim molta gent jove, hem acabat amb molts jugadors de 18 anys. No és una excusa, és una realitat. A poc a poc, hem d’anar creixent.” Al central li van doldre els xiulets a Sergi Roberto. “Estima el club com ningú. I m’agradaria recordar que no és lateral, és migcampista de tota la vida. Fa el sacrifici d’adaptar-se. Em saben greu els xiulets, però la gent és lliure.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)