Barça

Nit de realisme al Camp Nou

El públic. Amb el 0-3 va aparèixer una pancarta de “«Koeman out»” i es va xiular Sergi Roberto

Ambient de Champions al Camp Nou 22 mesos després. Els culers no vivien in situ una nit europea a l’estadi des de la visita del Borussia de Dortmund (3-1), el 27 de novembre del 2019. Contra la Real Sociedad, en el primer partit de lliga, l’afició va poder tornar per fi al temple, però del que hi havia realment ganes era de poder viure de nou un partit de Champions.

El públic no va fallar a la cita malgrat la por que generava el Bayern de Munic. La fotografia d’ahir certament contrasta amb els 90.071 espectadors del dia del Dortmund, però els 39.737 espectadors presents contra el Bayern –l’aforament màxim permès per Salut– són també el millor indicatiu per entendre que els culers tenien ganes de futbol, tot i el dur record del 2-8 de Lisboa i la certesa prèvia al partit que l’equip de Julian Nagelsmann és avui dia molt superior a aquest Barça tendre. El 0-3 ho corrobora. Nit de realisme al Camp Nou.

Hi va haver xiulada per a l’himne de la UEFA i crits de “Puta PSG!” en l’inici. El públic va començar amb energia, entregat a l’equip, però cada gol del Bayern enverinava més l’ambient. L’esbroncada de la nit va ser per a Sergi Roberto en el moment de la substitució i amb el 0-3 es va poder veure una pancarta que deia “Koeman out”. Només l’entrada dels joves Gavi, Demir i Baldé va reconciliar mínimament l’afició amb l’equip.

S’augura una temporada en què caldrà tenir paciència. Aquesta és ara mateix la realitat d’aquest Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)