Barça

El Barça impugna l’acord de LaLiga amb CVC

En desacord. El conjunt blaugrana, juntament amb el Madrid i l’Athletic Club, assenyala que aquest acord es va adoptar en un procés irregular i amb poques garanties

El Barça, l’Athletic Club i el Real Madrid han impugnat l’acord adoptat per l’assemblea de LaLiga i CVC, pel qual el fons d’inversió ingressava 2.602 milions d’euros als clubs, a canvi de prop d’un 11% dels beneficis pels drets de televisió de la competició.

Els tres equips, que van votar en contra en l’assemblea i que no rebran la compensació econòmica que els pertocaria, diuen que aquest acord va ser adoptat en un procediment irregular i amb poques garanties, tenint en compte –segons afirmen els clubs– la importància d’un acord d’aquesta magnitud. “La impugnació feta pel Barcelona de l’acord de LaLiga amb el fons d’inversió CVC [...] va ser acordada en la reunió de la junta directiva del club d’ahir [per abans-d’ahir]”, va expressar el club en un comunicat.

“En aquesta reunió es va presentar un informe [...] que conclou que l’acord no tenia sentit per al Barça, ni pel seu cost ni per les contraprestacions a rebre, ni per la durada, ni tampoc pel nivell d’obligacions i compromisos que conté”, va dir.

L’acord també implicava que bona part dels ingressos anirien a parar a millores d’infraestructura dels equips que signaven.

ESTUDI

El Barça té un informe segons el qual l’acord no era beneficiós en cap sentit

OBLIGACIONS

Els clubs es van comprometre a utilitzar els diners en millores estructurals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)