Barça

Memphis: “Hem de remar en la mateixa direcció”

Barça. Memphis defensa la feina de Koeman a la banqueta i demana unitat abans del triple examen contra el Granada, el Cadis i el Llevant

Memphis ha anotat dos gols en tres partits de lliga amb el Barça. Caràcter guanyador damunt la gespa i fusta de líder també fora del camp. El 0-3 contra el Bayern de Munic el va ferir en l’orgull i demana unitat per tirar això endavant en una setmana que s’intueix especialment clau per al futur de Ronald Koeman a la banqueta: “Òbviament el resultat contra el Bayern va ser decebedor. Hem d’aprendre de la derrota i hem de remar tots en la mateixa direcció per revertir la situació. Crec fermament que trobarem la manera de lluitar per tots els títols; som el Barça i vull ajudar el club a revertir aquesta situació complicada”, explicava ahir en una compareixença telemàtica que el club va organitzar per als mitjans asiàtics. “Tenim molts partits per endavant. Els jugadors joves estan preparats per aprofitar les oportunitats. Tenen molta qualitat i, a més, estan entrant molt fort per millorar. I el més important és que gaudeixin en cada partit.”

El neerlandès valora positivament l’aportació dels joves de la Masia i defensa amb fermesa el treball del seu compatriota: “Koeman em coneix molt bé perquè vam coincidir en la selecció holandesa. Tinc confiança en la seva filosofia i en la manera com vol jugar. Sabem que la situació en què estem és difícil i volem competir al màxim; necessitem estar plegats i treballar durament. Tot l’equip tècnic està preparat per extreure el millor de nosaltres, per donar-nos confiança i treure el millor de nosaltres en cada partit.” “Treballo molt bé amb Koeman i tota la plantilla el respecta, perquè és una figura amb molta història.”

A títol individual, Memphis admet el seu bon inici de lliga i es mostra ambiciós: “Des del primer dia que vaig arribar em vaig sentir molt benvingut. El club m’ha donat molta confiança. He començat bé, però he de donar continuïtat al bon joc. És cert, però que encara no he arribat al meu millor nivell. Em sento bé, en forma, per seguir millorant. Vull continuar aportant gols i assistències.” “Gaudeixo cada dia d’estar en aquest gran club, que té molta història i uns aficionats increïbles. Jugar al Barça ho significa tot per a mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)