Barça

Mor Joan Martínez Vilaseca, als 78 anys

Condol. Va estar gairebé tres dècades vinculat al futbol formatiu del Barça. En la seva etapa com a futbolista va jugar a 1a divisió amb l’Espanyol i el Llevant

Dol entre la família barcelonista i també en la família perica per la mort als 78 anys d’edat de Joan Martínez Vilaseca. Nascut l’any 1943, Martínez Vilaseca va estar gairebé tres dècades vinculat al FC Barcelona, especialment al futbol base blaugrana, i és un referent del planter. Va ser l’any 1979 quan va entrar a formar part del futbol formatiu del FC Barcelona, com a entrenador de les categories inferiors. al 1995 va passar a ser el màxim responsable del futbol base. Tres anys més tard, amb Louis Van Gaal a la banqueta del primer equip, es va convertir en el director de fitxatges del club. Posteriorment, es va responsabilitzar de la gestió i la supervisió dels observadors internacionals, a la caça de talent.

Com a futbolista, el manresà va jugar a Primera Divisió amb l’Espanyol (9 temporades entre els anys 60 i 70) i el Llevant, i quan va penjar les botes, es va dedicar al futbol base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)