Barça

El FC Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme renoven la seva aliança

El FC Barcelona segueix fent costat als diferents projectes del país i, en el cas d’avui, a la promoció de Catalunya com a destí turístic. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme i el club blaugrana per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2024. “Estem orgullosos que el club sigui ambaixador de Catalunya pel seus valors, la seva dimensió i la seva identitat. D’altra banda, sabem que som una gran atracció per l’economia del país i que aquest acord permetrà reforçar les sinergies que ja tenim, així com garantir un major impacte de la promoció de Catalunya arreu del món.”, assenyala Laporta.

El conseller Roger Torrent també ha destacat la rellevància del club blaugrana pel país, la seva economia i la seva promoció. “El Barça no s’entendria sense Catalunya i Catalunya es projecta a nivell mundial amb més força de la mà del FC Barcelona, un gran ambaixador del país. Aquesta signatura és important en l’actual moment de recuperació del turisme, en un sector clau per l’economia del país.”.

Una de les novetats destacades del nou conveni és la incorporació de la imatge de l’equip femení de futbol com a ambaixadores també de la destinació turística catalana, en les diferents accions comercials i de comunicació. Així mateix, i com ja és habitual, la Marca Catalunya seguirà tenint presència en les gires o stages de pretemporada dels equips de futbol del FC Barcelona.

L’acte de signatura s’ha celebrat a la Llotja del Camp Nou, i ha comptat també amb la presència del secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili, la directora general de Turisme, Marta Domènech, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer. Per part del Barça hi han assistit Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica, Miquel Camps, membre de la junta directiva, i Joan Gaspart, expresident del FC Barcelona i actualment assessor del secretari general de la UNWTO (World Tourism Organization, Organització Mundial del Turisme).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)