Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Amb el que tenim, hem fet el màxim que podíem fer”

Comença a ser perillós el conformisme en el discurs de Ronald Koeman i també en el d’algun jugador, com és el cas de Gerard Piqué l’altre dia contra el Bayern. De la famosa frase de Piqué: “És el que hi ha” passem a la nova frase de Koeman post-Granada: “Amb el que tenim, hem fet el màxim que podíem fer.” “Si veus la llista de convocats, què hem de fer? Jugar al tiqui-taca? No es pot. No tenim jugadors que marxin en l’un contra un.”

Autocrítica del neerlandès per la falta de concentració en l’inici del partit i moltes crítiques cap a Jaime Latre i la proposta del Granada: “No hem entrat concentrats en el partit. Ens han fet un gol només començar que ens ha fet mal, però crec que hem merescut l’empat. Vull destacar l’ambició de l’equip per intentar guanyar el partit.” “Des del minut dos, el Granada ha perdut temps i només s’han afegit 4 minuts en la primera part. Com a àrbitre cal tallar aquestes coses abans. La solució no és treure una targeta al minut 88 de partit. Cal ajudar els equips que volen jugar a futbol”, considera Koeman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)