Barça

Comunicat sorpresa i insòlit de Ronald Koeman

Prèvia Cadis-Barça. El neerlandès no ha respòs cap pregunta dels periodistes i s’ha limitat a llegir un comunicat de tres minuts on demana paciència i temps als aficionats, i diu que en la Champions no es pot aspirar a grans coses aquesta temporada. El comunicat és exclusiu de Koeman i els capitans n’havien estat informats prèviament

Fet insòlit a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper. Mai vist. Ronald Koeman ha comparegut en la prèvia del partit de demà contra el Cadis (22 h) però no ha acceptat cap pregunta dels periodistes. El neerlandès s’ha limitat a llegir un comunicat que ha durat uns tres minuts.

Aquest és el comunicat íntegre:

“Hola bon dia a tothom. El club està amb mi com a entrenador en una situació de reconstrucció. La situació financera està vinculada a la situació esportiva. Hem de construir la plantilla sense fer grans inversions financeres. Això necessita temps. Els talents d’avui poden arribar a ser estrelles mundials. Els jugadors joves tindran oportunitats com en el seu dia les van tenir Xavi i Iniesta, però cal paciència. Quedar en un lloc alt en el rànquing en la lliga seria una èxit. El futbol europeu serà una gran escola per aquest joves. En la Champions no es poden esperar miracles. El procés en què ens trobem mereix tenir el respecte en paraules i fets. Cal recolzar el projecte. Sé que la premsa reconeix aquest procés de reconstrucció en què ens trobem. No és la primera vegada a la història que això passa en el club. Comptem amb el vostre suport en els temps difícils. Estem molt contents amb el suport dels aficionats com el que vam tenir el dia del Granada. Visca el Barça! Gràcies per venir”.

El comunicat és un tema exclusiu de Ronald Koeman. El neerlandès ha informat als capitans que llegiria això en la roda de premsa i els capitans ho han traslladat a la resta de la plantilla. No és un comunicat conjunt de tot l’equip però sí que els jugadors estaven informats en tot moment del que passaria en sala de premsa. Cal ser precisos en aquest punt perquè el text ha estat elaborat només per l’entrenador. Iniciativa seva. Tampoc ha estat una cosa consensuada amb la directiva.

Des del club s’insisteix que a hores d’ara el tècnic viatjarà a Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)