Barça

Sense solucions

El Barça agreuja la seva crisi amb el tercer partit consecutiu sense la victòria. L’empat contra el Cadis (0-0) deixa Koeman en una posició molt delicada perquè ni el tècnic ni l’equip semblen no tenir solucions després d’un primer temps horrorós i una segona meitat condicionada per l’expulsió de Frenkie de Jong.

El Barça no ha tingut resposta al plantejament defensiu del Cadis. El partit l’ha inaugurat Dest amb un xut que ha sortit massa alt però, a banda, d’una altra rematada de Memphis, molt tova i a les mans del porter, no ha passat res més en un primer temps tediós.

L’entrada de la segona meitat ha estat prou bona per a l’equip blaugrana que ha tingut diverses oportunitats, protagonitzades la majoria d’elles per Memphis. El davanter holandès no ha estat gens encertat en cap de les accions definitives i l’equip sembla perdut ofensivament sense les seves aportacions. El bagatge ofensiu del Barça s’ha acabat en el moment que Del Cerro Grande ha expulsat per doble groga a De Jong. El migcampista holandès ha arribat just a una pilota dividida i malgrat el lleu contacte amb el rival, el col·legiat ha decidit expulsar-lo. En els darrers instants, el Cadis ha estat l’equip que més a prop s’ha situat del gol. Ter Stegen ha hagut d’intervenir en l’oportunitat més clara que ha arribat després d’una pèrdua de Riqui Puig en el mig del camp i en el temps d’afegit Araujo ha salvat ‘in extremis’ la diana local. La gran última ocasió ha estat del Barça en un contraatac conduït per Piqué que Memphis, amb tot a favor, ha creuat massa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)