Barça

Koeman: “En aquest país t’expulsen sense que hagis fet res”

Roda de premsa. Post Cadis-Barça

Ronald Koeman ha vist la targeta vermella a Cadis i no s’asseurà a la banqueta del Barça diumenge en el partit de lliga contra el Llevant si continua en el càrrec aquell dia. EL neerlandès, molt enfadat per la seva expulsió i també per l’expulsió de Frenkie de Jong, ha parlat per primera vegada després del comunicat de l’altre dia.

Aquestes han estat les seves paraules:

Sobre el comunicat

“Ens hem vist amb el president a l’hotel. Si el club vol parlar amb mi, hi haurà més dies per fer-ho”.

Sobre l’expulsió

“Li he dit al quart àrbitre que hi havia dues pilotes dins al camp. T’expulsen per no res en aquest país. He preguntat amb tota la tranquil·litat a l’àrbitre. Val més deixar-ho estar perquè no és el meu problema”.

Sobre el partit

“Estic descontent perquè hem tingut quatre o cinc oportunitats molt clares i no hem marcat. Em quedo amb l’actitud i no amb la meva situació personal”.

Més sobre el partit

“És positiva l’actitud dels jugadors perquè això és el més important per a l’entrenador. L’equip ha mostrat molta actitud per guanyar fins i tot quan érem un menys. Hem lluitat per aconseguir un bon resultat però hem perdut una mica de creativitat davant però tot i així hem tingut diverses ocasions. Estem sota pressió com a equip i això a vegades és difícil de canalitzar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)