Barça

Koeman: “Sé els rumors que hi ha però el que hem de fer és guanyar partits”

El Barça juga demà contra el Llevant (16.15 h) i Koeman no hi serà per expulsió. El tècnic lamenta aquest fet, a la vegada que remarca la urgència que l’equip torni a guanyar partits.

Ansu Fati

“És molt important per nosaltres. Tenim un pla i l’hem seguit per recuperar-lo totalment. Tindrà un procés per tenir minuts. Està convocat i com a màxim jugarà 15 minuts. El més important és recuperar-lo, no correr massa”

Comunicat

“Des d’aquell dia no ha passat res. Vam estar parlant a l’avió pel partit del Cadis i no hi ha res més”

Rumors

“No puc dir molt d’aquest tema perquè fa temps que no estic en la premsa. Sé els rumors que hi ha però l’únic que hem de fer és guanyar partits. Hi ha rumors, noms... És la vostra feina. No perdré energia en coses que no puc controlar”

L’expulsió

“M’agradaria ser-hi, sobretto en moments difícils. Necessitem els tres punts i ens donaria tranquil·litat. No vull queixar-me; és una cosa que s’ha d’acceptar. É scomplicat perquè hi ha coses en el partit amb les quals no estàs d’acord. He d’aprendre d’això i estar més tranquil. També sóc humà i hi ha situacions que són difícils d’acceptar. Millor no entrar-hi perquè no puc canviar res”

Els comentaris de Piqué sobre el calendari

“Estic d’acord amb ell. Em sembla perfecte que els jugadors es queixin. Tenim 48 hores respecte el partit contra el Cadis.”

Declaracions de Laporta

“El president és l’home més improtant i pot parlar i opinar. Jo he d’estar concentrat en la meva feina i guanyar partits. Més enllà d’això, no m’interessa res”

Gavi

“Hi ha gent jove molt bona i amb futur. Gavi jugarà demà, però només tenim 17 jugadors de camp. És un jugador jove que ha demostrat en poc temps que té lloc a l’equip”

Sobre els comentaris que va fer respecte les limitacions de l’equip

“Cada jugador vol guanyar partits i títols. No hi ha diferència, he parlat amb els jugadors”

La falta de gol

“Memphis se sent responsable de no marcar per guanyar el partit però no ha d’estar obsessionat amb això. Contra el Cadis vam tenir 4 o 5 ocasions molt clares. Ens costa crear contra els equips perquè ens falta un contra un i velocitat. Hem perdut jugadors amb efectivitat”

Ansu

No es podrà recuperar en dues setmanes, hem d’estar atents i ajudar el jugador. El més important és el jugador. Depèn del seu estat. Ens donarà molt però hem d’anar a poc a poc

Dificultats de l’equip

Intentem fer el nostre joc però ens costa si no hi ha extrems. És complicat i busquem el millor però des del principi de curs hem fet moltes coses. He acceptat sortides pel bé del club

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)