Victòria per gaudir-la en la reaparició triomfal d’Ansu Fati

El Barça ha aconseguit una victòria (3-0) que l’allibera després de la tensió que ha acumulat en els darrers dies amb tres partits sense aconseguir la victòria. Els blaugrana s’han lluït contra un rival desnonat que no ha xutat ni una vegada a porta en l’enfrontament.

El Barça ha encarrilat el triomf en la primera meitat. Primer, amb una jugada personal de Memphis que ha acabat amb una falta de Radoja dins l’àrea sobre el davanter neerlandès. Memphis ha enganyat Aitor i ha fet pujar la primera diana en el marcador. Poc després, Sergiño Dest ha vist la desmarcada de Luuk de Jong que ha definit molt bé davant el porter visitant. El partit ha estat molt plàcid des del segon gol i el Barça no ha passat problemes: ha tingut la pilota i s’ha lluït.

En la segona meitat, els blaugrana han pogut ampliar l’avantatge gràcies a l’activitat de Memphis i Dest, probablement els dos millors jugadors de l’enfrontament. El Llevant ha amenaçat prop del minut 80 amb la primera opció de perill en tot el partit. Els darrers minuts han servit per veure el retorn d’Ansu Fati deu mesos després per culpa d’una lesió al genoll i una recaiguda. En els deu minuts sobre el camp, Ansu ha protagonitzat diverses jugades de perill i fins i tot la diana que ha sentenciat l’enfrontament en un xut sec des de fora de l’àrea.