Barça

Ansu Fati: “Portar el 10 no és una pressió, és un orgull”

Ansu Fati ha estat el gran protagonista en el partit contra el Llevant. Pel seu retorn als terrenys de joc després de 323 dies i perquè ha tornat fent un gol i s’ha erigit com la gran esperança de l’equip “Estic content per la victòria. Tenim molt per recórrer, hem guanyat, he ajudat a l’equip i per això estic feliç. He d’agrair als aficionats el seu suport i als doctors que han aconseguit que estigui aquí. Ajudar a l’equip és el més important. També estic feliç per la meva família, que ha patit.”, ha assenyalat.

Ansu ha lluit el dorsal 10, orfe des de la marxa de Messi. Per ell, haver heretat aquest número no suposa cap problema ni una pressió afegida. “Per a mi portar el deu no és una pressió. És un orgull portar-lo després de Leo. Agraeixo als capitans haver pogut portar-lo. No és una pressió, sinó que estic agraït per vestir aquesta samarreta que significa molt al club. Anem a per la Lliga, a per la Champions. Som el Barça.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)