Barça

Continua l’espera amb Sergi Roberto

Negociacions. Orobitg, el seu agent, es va reunir de nou ahir amb el club, però la renovació encara no és oficial

L’acord de renovació amb Sergi Roberto està pactat des de fa dies. El mateix president Joan Laporta ho va anunciar públicament en l’acte de presentació de Luuk de Jong. Faltava només la signatura del jugador i acabar de resoldre alguns aspectes i això és encara avui el que continua faltant. Compàs d’espera.

Tot feia indicar que ahir al vespre hi podria haver fumata blanca, però el club encara no està en disposició de fer oficial l’acord. Josep Maria Orobitg, el representant del jugador, va reunir-se ahir a la tarda a les oficines del club amb Mateu Alemany, però encara falta concretar com s’encararà el pagament de l’ajornament d’aquesta temporada i l’anterior. Les dues parts continuen elaborant el redactat final d’aquest nou contracte.

El reusenc ampliarà el seu vincle amb el Barça fins al 2024, amb una rebaixa salarial notòria, com han fet la resta dels capitans. Després de Piqué, Busquets i Jordi Alba, ara serà el torn de Sergi Roberto.

El jugador va iniciar la temporada d’una manera espectacular amb dos gols i una assistència en les tres primeres jornades de lliga, però el seu mal partit contra el Bayern de Munic actuant com a lateral dret li va passar factura. Contra el Granada i després dels xiulets del dia del Bayern, Ronald Koeman el va tornar a situar en la posició d’interior, com a ell li agrada, però va ser canviat al descans. En la visita a Cadis va començar el partit com a suplent i va entrar en la segona meitat, però no va millorar el joc de l’equip. I diumenge contra el Llevant, una vegada més davant el públic del Camp Nou, va ser baixa d’última hora per una gastroenteritis. El reusenc ja està recuperat d’aquestes molèsties estomacals i viatjarà amb l’equip a Lisboa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)