Barça

La UEFA retira les sancions contra els fundadors de la Superlliga però vol mantenir obert el litigi

La UEFA ha presentat un recurs de recusació del jutge que ha ordenat la retirada de les sancions als fundadors de la Superlliga. Després que l’organisme anunciés que acatava la seva ordre per evitar més investigacions, el màxim organisme del futbol europeu ha demanat al jutge espanyol, Ruiz de Lara, que faci un pas al costat. A més, la UEFA diu que presentarà un recurs formal davant l’Audiència Provincial de Madrid.

Tot plegat, després que l’organisme hagi retirat les sancions contra el Real Madrid, el Barça i la Juventus tot complint les ordres de Ruiz de Lara que va decretar que no hi havia raons jurídiques per executar-les. El màxim organisme del futbol europeu també ha hagut de retirar les multes als clubs que van iniciar el projecte: el City, el United, el Chelsea, el Liverpool, l’Arsenal, el Tottenham, l’Inter, el Milà i l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)