Barça

Araujo: “Som el Barça i hem d’aspirar a tot”

Roda de premsa

Ronald Araujo s’ha convertit en un dels puntals de la defensa del Barça. L’altre dia va descansar contra el Llevant però va ser un dels protagonistes del partit després d’aixecar Ansu Fati en la celebració del gol. La foto ja és icònica. “Això de la celebració va sortir en el moment, no teníem res preparat. Estic molt content per ell, no va ser un any fàcil per ell, gràcies a Déu va poder tornar bé. Va fer un gol important i valent, però cal anar amb paciència.”, ha dit durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Benfica.

Araujo està molt satisfet de com li estan anant les coses en aquest inici de temporada i malgrat que està sent un dels millors, manté els peus a terra i és prudent. “No sabem l’equip de demà, estic content per l’inici de la temporada, vaig treballar dur per poder estar aquí, estic content pels primers partits, però això acaba de començar. Sé de la responsabilitat d’estar en aquest club i portar aquest escut. Això és molt llarg, toca seguir treballant per respondre quan em toqui jugar .”. Malgrat l’inici irregular i certa resignació en alguns missatges de Koeman sobre les possibilitats de l’equip, l’uruguaià comparteix l’opinió de Piqué i Sergi Roberto, molt més exigents. “Som el Barça i hem d’aspirar a tots els títols. No podem anar a veure el que passa, cal anar a guanyar i tractar de guanyar el màxim de títols que puguem.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)