Barça

Giráldez: “La mentalitat de l’equip és guanyar-ho tot”

El Barça femení comença la seva defensa del títol de campió de la champions demà contra l’Arsenal. L’objectiu no és cap altre que intentar repetir títol, tal i com ha manifestat avui el seu entrenador, Joanatan Giráldez. “Quan vestim la samarreta del Barça, l’objectiu és guanyar tots els partits. És complicat, però la mentalitat de l’equip és guanyar-ho tot.”. El tècnic ha reconegut que ho tindrà complicat per escollir un onze perquè totes les jugadores entrenen a un alt nivell. “La tensió competitiva la tenen implícita. Hi ha molta competència dins l’equip. Per a mi és un marrón haver de prendre decisions i escollir un onze. És un tòpic però una realitat, mereixen jugar totes pel que veig en els entrenaments”.

Giráldez ha elogiat el seu rival demà, l’Arsenal, i ha reconegut que hauran d’estar alerta. “L’Arsenal té jugadores ofensives que ens poden fer mal en les transicions. Necessitem atacar bé i defensar bé; però sobretot recuperar pilotes en les zones altes.”, ha assenyalat el tècnic.

Marta Torrejon també té un discurs exigent i ambiciós amb l’equip. “No ens conformem amb la Champions passada. Volem més. Ara ens centrem en l’actual i no hi ha millor manera de començar-la que al Johan Cruyff; que vinguin els culers i gaudeixin del nostre joc.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)