Barça

Res s’hauria d’espatllar

Champions League. El Barça vol fer bons els pronòstics en la seva primera sortida europea, al camp de gespa artificial del Koge danès

Tot va sobre rodes al Barça femení, que ha arrencat amb força la temporada. En la lliga, els números són impecables, reforçats amb el triomf sense discussió al camp de l’Atlético. En la Champions, l’estrena també va ser immaculada. Després del cop d’autoritat contra l’Arsenal (4-1), les blaugrana reprenen el camí aquesta tarda, en la seva primera sortida europea. Són a Dinamarca, on s’enfronten al Koge (18.45 h, Dazn) acaparant tot el favoritisme. Res fa pensar en una ensopegada del tricampió, tot i que el seu tècnic és prudent. “Hem de sortir molt centrades i amb el ritme que volem imposar des del principi”, comentava abans de viatjar cap a Dinamarca Jonatan Giráldez. Un dels maldecaps de les blaugrana serà el terreny de joc del Koge Stadion, que és de gespa artificial. “Hem de tenir en compte el camp i també el fred. Sabem que costarà, sobretot al començament.”

El Koge, que no s’ha enfrontat mai al Barça, va perdre amb claredat contra el Hoffenheim (5-0) en la primera jornada. Lidera, això sí, la lliga danesa, amb 25 punts dels 27 possibles. L’únic empat l’ha cedit contra el Fortuna Hjorring, que va ser eliminat pel Barça en els vuitens de final de l’anterior edició per un global de 9-0. El Koge té, entre les seves futbolistes destacades, la davantera Kyra Carusa, la migcampista Kelly Fitzgerald i la portera Kaylan Marckese.

Oportunitats

El Barça està afrontant un calendari molt dens, amb partits encadenats, i Jonatan Giráldez podria aprofitar el fet que l’equip s’enfronti avui al rival més dèbil del grup per remoure l’alineació inicial i fer descansar futbolistes que acumulen molta càrrega. Segur que descansarà Alèxia Putellas, que no va ni viatjar a Dinamarca per una contusió al bessó dret. Tampoc hi serà Cata Coll, per amigdalitis, per la qual cosa Giráldez va citar Gemma Font.

En l’altre partit del grup C, l’Arsenal aspira, contra el Hoffenheim, a refer-se de la derrota clara al Johan Cruyff. Les alemanyes es van situar líders després de la primera jornada per millor diferència de gols respecte al Barça, que confia golejar a Dinamarca i agafar el lideratge.

LA PRÈVIA

Van líders en la seva lliga i esperem un partit competit per la necessitat que tenen elles de guanyar

AMB ROTACIONS?

Hem de tenir en compte el camp i el fred. Hem de sortir molt centrades i amb el ritme que volem
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
Alèxia és baixa i Giráldez podria fer diversos retocs en l’alineació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)