Barça

Bartomeu es defensa i s’escuda en la pandèmia

La Covid, culpable. L’expresident del Barça contraataca el CEO actual del club, Ferran Reverter, i defensa que sense el coronavirus les pèrdues de l’exercici 2020/21 haguessin estat de 50 milions i no pas els 555 xifrats

L’expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu ha passat a l’acció i, després d’un temps de silenci, ha emès un comunicat, en el seu nom i en el dels seus directius, en el qual es defensa de les acusacions de l’actual CEO del Barça, Ferran Reverter, que va titllar de “nefasta i improvisada” la seva gestió al capdavant del club blaugrana.

Bartomeu argumenta que la pandèmia ha estat la gran culpable de les pèrdues multimilionàries que arrossega el Barça. L’exmàxim mandatari de l’entitat xifra en 225 milions l’impacte de la Covid-19 en els comptes del club durant el curs 2020/21 i afegeix, d’acord amb els seus directius, que les pèrdues estimades si no hagués aparegut el coronavirus haguessin estat només de 50 milions abans d’impostos.

A més, en el comunicat es detalla que l’entitat ha deixat de d’ingressar 330 milions a causa de la pandèmia, que el deute net auditat en relació a l’Espai Barça ha estat de 558 milions i no pas de 1.350 i que, a part que el club no ha estat mai en risc de liquidació o de dissolució, la Junta Directiva que tanca l’exercici és la única responsable dels resultats econòmics.

Aquest redactat en forma d’escut i de defensa, Bartomeu i la seva junta la fan per “fer públiques una sèrie de puntualitzacions que considerem necessàries, dirigides als socis del nostre club, a la vista dels últims esdeveniments com la presentació de la liquidació de l’exercici 2020/21 i de la proper celebració de l’assemblea prevista per aquest diumenge 17 d’octubre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)