Barça

Els grups d’opinió reclamen debatre sobre l’article 67

Els grups d’opinió de socis del FC Barcelona, El Senyor Ramon, Dignitat Blaugrana, Seguiment FCB, Compromissaris FCB, Un Crit Valent, Transparència Blaugrana i Noies Twitter han encoratjat als socis del Barça a votar no a la reforma dels Estatuts que proposa la junta directiva tal i com està formulada actualment. S’oposen, bàsicament, a la suspensió temporal de l’article 67, un article que obliga a qualsevol junta directiva a restablir l’equilibri patrimonial en els dos exercicis següents al seu nomenament. Per aquests grups d’opinió, aquest punt és prou important perquè es voti per separat. De fet, avui al matí la vicepresidenta Elena Fort, ja ha manifestat que finalment es votarà a part dels altres punts, però els portaveus dels grups consideren que no és suficient i que caldria debatre si es poden introduir algunes modificacions però no suprimir-lo. “Els articles es moderen, juguem amb els terminis, no és el mateix endeutament que pèrdues.”, ha dit Jaume Barroso, de Compromissaris FCB.

“És desproporcionat. Ens treu la sobirania.”, ha afegit Marc Cornet, de Seguiment, que també ha volgut deixar clar que fan costat a la directiva en la ingent tasca de redreçar la situació econòmica del Barça. Tots els portaveus del club no entenen les presses per suprimir l’article i consideren que és prou important com per debatre-ho en una Assemblea Extraordinària.

Emili Perona, de Dignitat Blaugrana, també ha reclamat a la junta actual que aixequin les catifes si troben irregularitats durant el mandat de Bartomeu i ha reclamat que se’ls hi expliqui tot en una Assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)